OPDRACHTGEVERS

Wat bieden wij van StuWorks aan

Zoekt u vast of tijdelijk personeel?
StuWorks is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel, incidentele oproepkrachten en vaste medewerkers. StuWorks is duidelijk en geeft gericht advies over de geschikte kandidaat.

Tijdelijk personeel en vaste medewerkers via StuWorks.

Uitzendkrachten die snel begrijpen wat van hen gevraagd wordt en een intercedent die weet wat er op uw afdeling nodig is. De kern van de dienstverlening van StuWorks is gebaseerd op het vinden van het juiste personeel op de juiste plaats. Ook tijdelijk personeel voegt waarde toe.

Messcherpe tarieven en een zeer voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit is het begin van een prettige samenwerking. Wij gaan hierin verder door geschikte kandidaten te bemiddelen die, net als wij, hun beloftes waar maken.

Duidelijk advies, heldere voorwaarden en geen rompslomp rond de salarisadministratie. StuWorks werkt.

Bel voor meer informatie op: (06) 42099797

Diensten

Het credo van Uitzendburo StuWorks is het aanbieden van flexibele arbeid op een flexibele wijze. Dat komt neer op specifieke probleemoplossing: u wilt een tijdelijke kracht, die perfect aansluit bij uw vacante functie.

Om dit te verwezenlijken hebben we niet alleen het standaard uitzendwerk in ons dienstenpakket, maar zijn er ook andere oplossingen om uw tijdelijke arbeidsproblematiek in te vullen.

Welke diensten passen bij uw wensen?

  • Uitzenden; zorgt voor meer flexibiliteit op de werkvloer
  • Detacheren; voor meer zekerheid voor uzelf en uw personeel
  • Werving & selectie; als u alleen het zoeken naar een geschikte kandidaat wil uitbesteden
  • Poolmanagement; als effectieve tool wanneer u een groter personeelsbestand wenst of betrouwbaar flexibel in te zetten team nodig heeft
  • Projecten; u zoekt naar jong talent, een stagiair of duale student die binnen uw organisatie een kijkje kan nemen en volledig mee kan draaien met uw team
  • Vakantiekrachten; tijdens de zomermaanden juni t/m augustus geldt een voordelig zomertarief voor het inlenen van personeel bij StuWorks.

Advies  

Ontwikkelingen op HR gebied zijn niet bij te houden, BYOD, HNW, Social Media recruitment zijn enkele actuele onderwerpen. StuWorks weet wat er speelt en scheidt het kaf van het koren. Onze kennis helpt u uw werk beter uit te voeren. Graag helpen wij u een goede keuze te maken.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Selecteren van personeel

Het juiste personeel op de juiste plek krijgen blijkt nog steeds een moeilijke opgave te zijn. Voor Stuworks niet. Wij zorgen er voor dat kandidaten passen in uw bedrijf.

Zoeken van personeel

Wij richten ons op het verzamelen, screenen en beoordelen van de binnenkomende sollicitaties om de juiste mensen op de juiste plekken te zetten.

Help & support

Het Stuworks team staat altijd klaar voor opmerkingen en problemen.