OVER ONS

Hoe ontstaan

In 2018 begonnen voor studenten en Young Professionals door studenten. Een studentenbedrijf an sich. Een full-service uitzendbedrijf die over heel Nederland te werk gaat

Ontstaan uit de overtuiging dat studenten en Young professionals elke organisatie verrijken: zij zijn namelijk de werknemers van morgen, de toekomst!. Maar ook uit het idee dat flexibele arbeid voor zowel studenten als organisaties sneller en beter kon.

Bij StuWorks hebben we allemaal één ding gemeen: we zijn nieuwsgierig. Als persoon en professional. Wij willen namelijk weten wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en leren je graag kennen. Daardoor kan jij advies op maat en de beste service verwachten.

Onze carrière experts staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij jouw werkuitdaging en toekomstplannen.

Wie zijn wij

Wij zijn Dion en Delian en samen hebben wij Stuworks in 2018 opgericht. Gemotiveerd en doelgericht gaan wij te werk om onze klanten tevreden te stellen. We zijn op het idee gekomen om ons te richten op jonger personeel, omdat we zelf goed in deze groep kunnen inleven. Ook vinden wij dat  er in de uitzendbranche weinig persoonlijke hulp wordt aangeboden aan jonger personeel. Daarom willen wij ons voor hun inzetten.

Onze missie

Bij Stuworks staan studenten en Young Professionals centraal, wij willen deze groep een carrière boost geven. Verder willen wij natuurlijk ook bedrijven het juiste personeel aanbieden. StuWorks is dus opzoek naar de perfecte match tussen de Young Professionals, studenten en het bedrijf.

Wat bieden wij

Stuworks biedt de baan aan die bij jou past, Wij bestaan zelf uit een jong professioneel team, dus wij kunnen ons goed inleven in onze kandidaten. Voor bedrijven die opzoek zijn naar jong personeel, zijn zij aan het juiste adres. Aangezien wij een grote portfolio hebben met Young Professionals. Een goede open relatie vinden wij belangrijk. Dus zullen we veel in contact blijven met onze kandidaten en bedrijven. Ook bied Stuworks persoonlijke hulp aan studenten om ze zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun studie en loopbaan.